Wednesday, October 29, 2008

KEMERIAHAN SAMBUTAN AIDILFITRI DI BAIT AL-AMIN

Alhamdulillah...sedar tak sedar kita dah masuk ke penghujung Bulan Syawal. Sepanjang bulan Syawal Anak-anak Bait Al-Amin menerima jemputan untuk hadir ke rumah terbuka. Boleh dikatakan sepanjang minggu dan hari biasa ada sahaja jemputan yang diterima...syukur Alhamdulillah. Keperihatinan masyarakat buat anak-anak Bait Al-Amin sangat-sangat kami hargainya.
Disamping anak-anak Bait Al-Amin menghadiri jemputan rumah terbuka, pada tanggal 18hb Oktober 2008 baru-baru ni, Di Teratak Bait Al-Amin menerima kunjungan orang ramai semperna Sambutan Aidilfitri 2008 Bersama Anak-anak Yatim Bait Al-Amin. Terima kasih pihak Penaja yang sudi menaja Majlis tersebut. Lebih 1000 tetamu yang hadir pada hari tersebut menambahkan kemeriahan suasana Majlis tersebut. Biarpun Majlis bermula seawal jam 2.00 ptg hingga 6.00 ptg, namun Teratak Bait Al-Amin terus dikunjungi org ramai biarpun siang telah berganti malam... Alhamdulillah.
Apa yang dapat aku ucapkan disini...Terima Kasih Yang tak terhingga buat tetamu-tetamu yang sudi hadir. Terima kasih kunjungan dari masyarakat Kampung yang begitu perihatin dengan anak-anak Bait Al-Amin, Terima Kasih buat dermawan-dermawan yang sudi hadir, Terima Kasih juga buat pelajar-pelajar IPTA yang sudi hadir dari UTP, UITM dan UPSI. Terima kasih juga buat YB Ahli Parlimen, ADUN ..paling aku merasa terharu bila ahli-ahli politik yang berlainan parti dapat duduk semeja makan bersama, bergelak tawa mesra...terasa sangat bahagia..Paling membuat aku rasa terharu bila sahabat-sahabat lama datang ke Teratak Bait Al-Amin..setidak-tidaknya ikatan ukwah terus terjalin...Terima Kasih Sahabat-sahabat Aku dari Ex-TIPENANG yang sudi hadir walaupun jauh dari utara.

TERIMA KASIH SEKALI LAGI DARI ANAK-ANAK BAIT AL-AMIN

No comments: